Kjoler: En tendens der ikke er til at komme udenom

En ganske sikker ting i årets mode 2012 er brugen af striber og mønstre. Er du til netop denne del af moden, kan du godt glæde dig. Der er mange finurlige sammensætninger af striber og mønstre i dette års mode, der gør det let for dig også at blive helt moderigtig.

Striber – sort og hvid

Sort og hvid har altid været en del af moden og bliver også ved med at være det i år, dog ikke som den mest interessante, hvor der flere steder er nævnt mintgrøn som en af de helt store, er der også fra Pantone blevet nævnt Tangerine Tango, som er en rødlig orange farve, der signalerer et boost af energi.

Når der bliver valgt striber og mønstre, har sort og hvid dog fået en god plads. Her er det let at lave mange former for mønstre og derved mixe godt op. Det er også let at se i kjolemoden, hvor du finder flere sorte og hvide kjoler, nogle med enkelte striber horisontalt, andre vertikalt. Vælger du kjoler af denne type, er du godt med modemæssigt.

Striber og mønstre i andre farver

Er du ikke til det sorte og hvide, har modebilledet også noget for dig. Her er det enten pastel eller pangfarverne du skal over i, hvis du gerne vil være på højde med moden i år. Det giver dig igen mange valgmuligheder, da pangfarverne også inkluderer flere af de hotte neonfarver, hvor specielt den orange-rødlige går igen.

Mangler du en kjole, for at supplere garderoben med noget moderigtigt, har du altså mulighed for det næsten uanset hvad du vælger, bare du holder det indenfor pastel eller pangfarverne, som er en del af de meget synlige tendenser i årets modebillede.

De mange tendenser er med til at gøre 2012 til et meget spændende år når det handler om mode, vær selv med til at udnytte dette, og forsøg dig frem, det kan helt sikkert blive spændende.

Tendenser og mode 2012 – stort udvalg

Der er mange tendenser i årets mode og det giver dig mulighed for at lege med moden uden at du sprænger rammerne. Prøv dig frem, find din helt rigtige stil og lad dig blive inspireret af et stort udvalg af kjoler, hvor du finder noget indenfor alle tendenserne. Husk der også hele tiden kommer nye kjoler til, hvis du ikke lige finder den i dag, kan det være du finder den i morgen.

You may also like...