Kosmetiske tandbehandlinger – Det gør en forskel

Jeg har, i det sidse stykke tid, fået foretagen en række forskellige kosmetiske tandbehandlinger, som jeg til at starte med, havde en hvis tvivl om værdien af.

Disse kosmetiske tandbehandlinger bliver betalt af min mand, naturligvis, så selv om jeg oprindeligt ikke fandt det særlig interessant, kunne jeg jo lige så godt få det gjort, og det skulle hurtigt vise sig at det ikke, som jeg troede, bare var spild af penge.

Det første stykke tid, hvor jeg kun fik foretaget nogle mindre indgreb, oplevede jeg ikke den store forskel, men dog stadig en smule. Det var som om at folk i min omgangskreds stirrede lidt mere end de plejede, som om de ikke var helt sikker på om jeg så anderledes ud end jeg plejede. Efter nogle flere, lidt mere vidtgående kosmetiske tandbehandlinger, var sagen dog en anden. Jeg tror ikke at jeg kan tælle én eneste af mine veninder, og der er altså nogle stykker, som ikke har spurgt mig om hvad hvilken forandring der er sket med mig, eller på anden måde kommet med positive kommentarer, og hvad mændene angår. Selv om de ofte undlader at kommentere, er det tydeligt at de ligger mærke til det.

Jo, kosmetiske tandbehandlinger gør en forskel.

You may also like...