Kronebehandling – holder det hvad det lover?

En kronebehandling med porcelæn eller guldkrone, skulle være rigtig pænt og virke rigtig godt, men der er jo så mange måder at gøre tingene på i dag, at jeg hverken kan finde hoved eller hale i noget mere. Det kunne jo være lidt sejt med et par guldtænder, sådan rigtig gangster agtigt, men da guld jo ikke er det billigste metal man kan få fat i, skulle det jo også gerne kunne holde til at tygge i en god bøf.

Når alt kommer til alt, handler det jo om begreber. Kronebehandling var det begreb jeg fik slynget i nakken, men der er sikkert mange andre udtryk som sikkert indebærer nøjagtigt det samme, det gør dog imidlertid informationssøgning svær, og derfor skriver jeg her og spørger, hvilke oplevelse i har.

Jeg har, som man nok kan regne ud, et par tænder der ikke ser alt for fine ud, og tandlægen siger at en kronebehandling vil være den rette vej at gå. Jeg er imidlertid en af de personer der aldrig bruger så meget som en krone, uden at vide præcis hvad den bliver brugt på. Det jeg har her ikke været i stand til at finde ud af. Hvad er dine erfaringer?

You may also like...