Kundetæller og butiksklokker uden strøm

Jeg har en lille koncept butik der i bund og grund slår sig på, ikke at bruge strøm. det koster lidt i stearin og gas belysning, og det gamle kasseapparat jeg har fået fat i, er da også en smule besværligt, men til gengæld er det super hyggeligt. Og så er det jo ikke alle og enhver der kan prale af at have en butik der overhovedet ikke har noget strømforbrug. Og nul strømforbrug skulle jo gerne fortsætte, og i forbindelse med mit næste projekt, er det en smule kompliceret, jeg vil nemlig gerne have en kundetæller og nogle butiksklokker, men det er ikke til at få fat i.

Jeg tænker at butiksklokker ikke er det store problem at lave selv, og jeg har da også forsøgt at hænge en gammel klokke op, men den kommer hele tiden i klemme i døren, så det på jeg nok lige gennemtænke en gang til.

Hvad angår den famøse kundetæller, er det straks en anden sag. den kan jeg altså ikke klare selv, eller måske kan jeg? Jeg har nemlig set at man kan få sådan nogle tællere, hvor man trykker på en knap, og så tæller den en op, og de bruger jo ikke strøm, så hvis jeg kunne sætte sådan en fast så døren rammer knappen når den åbner… Nej, jeg tror altså at det går over min forstand.

Nuvel, betragt dette som et råb om hjælp. Kundetæller og butiksklokker, som ikke bruger strøm. Hvad skal jeg gøre?

You may also like...