Jeg har lige oprettet et rentefrit kviklån hos Ferratum.dk

Er det bare mig eller lever vi I nogen overordentlige hårde tider rent økonomisk? Jeg er helt blevet nødt til at tage et kviklån denne måned, for at kunne få det hele til at løbe rundt.

Jeg troede ellers at det var begyndt at gå fremad for den danske økonomi, men jeg synes nu stadigvæk at det går den forkerte vej. Det er godt nok utroligt, som man ikke kan stole på hvad politikere siger blot fordi det er valg. Godt at det er muligt at tage et kviklån.

Jeg valgte Ferratum som det sted jeg oprettede mit kviklån, da jeg opdagede at nye kunder kan få et rentefrit lån på 500 kroner, og så var det jo nærmest dumt ikke at slå til. Jeg håber, at dette lidt beskedne beløb vil få det hele til at række.

Jeg skal dog nok ikke stikke næsen op efter at spise bøf og andre lækkerier. Det er der simpelthen ikke penge til. Jeg kunne forstille mig at jeg begynder at gå lidt sur i det når vi nærmer os slutningen af måneden. Der bliver i hvert fald ikke pastaretter det kommer til at skorte på resten af denne måned.

Jeg har dog intet imod pasta, og det kan jo varieres i det uendelige, men alt med måde. Det første jeg køber når jeg får lån er i hvert en god herregårds bøf og så kan jeg love jer for at der bliver både flødekartofler og lækkert italiensk brød. Hold da op, der blev jeg lige med et trylleslag ulidelig sulten.

Jeg vil hoppe ud i køkkenet og se om der ikke skulle være noget jeg kan putte i munden. Jeg får nemlig først mit kviklån i morgen engang. Det tager nemlig ca. en arbejdsdag at få sådan et kviklån igennem. Det er dog stadigvæk markant hurtigere end at skulle slås med sin bank om et lån. Det skal altid tage en krig.

 

You may also like...