Jeg har tænkt mig at tage et lån, så jeg kan købe en bil

Jeg har et lille problem, som jeg gerne lige vil dele med jer derude. Jeg har brug for at tage et lån, da jeg skal købe en bil. Jeg er simpelthen så træt af at stå og vente på bussen hver morgen, og det er jo vildt koldt udenfor lige for tiden.

Jeg er næsten færdig med at tage kørekort, så nu mangler jeg bare bilen. Så slipper jeg for at stå ude i kulden hver morgen og vente på bussen. I stedet kan jeg bare sætte mig ind i min dejlig varme bil og trille derudaf. Jeg skal bare lige have taget et lån, så jeg i det hele taget kan købe bilen.

Grunden til at jeg vil tage et lån og købe en bil er, at jeg nu flere gange efterhånden har oplevet, at min bus er kommet for sent, hvorfor jeg er kommet for sent på arbejde, og det gider jeg ikke finde mig i mere. Jeg gider ikke at være afhængig af bussen, især ikke når den ikke kan finde ud af at komme til tiden.

Derudover vil det også spare mig rigtig meget tid hver vej. Når jeg skal med de offentlige transportmidler, tager det mig i alt cirka en time frem og tilbage fra arbejde. Optager jeg et lån til en bil, kan jeg komme på arbejde på et kvarter, og tid er jo penge, som man siger.

Jeg ved bare ikke helt, hvor jeg skal tage et lån henne, da jeg er ved at være godt træt af at låne penge i min bank, da jeg ikke helt har tiltro til dem længere, hvilket nok skyldes deres håndtering af krisen.

Lige nu er planen faktisk, at jeg vil prøve at tage et lån et andet sted fra, og jeg har lavet lidt research på nettet og fundet frem til, at Ferratum nok er det bedste sted at tage et lån.

You may also like...