De gamle vil ikke lade mig låne penge, så nu tager jeg et mikrolån

Jeg er blevet forelsket i en lille hundehvalp, og jeg må bare eje den. Da det er en racehund, er den ret dyr, og jeg har slet ikke råd til at købe den. Derfor overvejer jeg lidt at låne penge, så jeg kan købe hvalpen, men mine forældre vil ikke låne mig penge til at købe en hund, hvorfor jeg har tænkt mig at tage et mikrolån i banken, hvis det kan lade sig gøre.

Jeg forstår faktisk ikke helt, hvorfor mine forældre ikke vil låne mig penge til at købe en hund for, da de selv har tre hunde, som jeg voksede op med. De må da om nogen kunne forstå, hvordan det er at være helt vild med en hund, men så er det heldigvis godt, at der findes et såkaldt mikrolån.

Da hvalpen næsten lige er blevet født, går det lidt tid, før jeg må købe den, hvilket heldigvis giver mig lidt tid til at få taget mikrolånet. Der er sikkert en masse papirer, der skal i orden, når man tager et lån, men hvad ved jeg, jeg har aldrig haft brug for at låne penge før.

Det er jo sådan set en positiv ting, men jeg synes egentlig ikke, at der er noget galt i at låne penge, så længe man ved, at man har mulighed for at betale tilbage på et tidspunkt. Fordelen ved at tage et mikrolån er, at lånet ikke er vildt stort, hvilket gør det rimelig overskueligt at betale af på.

Selvom det er dyrt at købe racehunde, er det stadig ikke, fordi jeg skal låne urimeligt mange penge. I så fald skulle jeg nok tage et andet slags lån end et mikrolån, men jeg holder mig til mirkolånet, da jeg som sagt ikke har brug for at låne så mange penge. Det er jo bare en hund, jeg skal købe.

You may also like...