Tre i en laser pointer – optimal laser pointer med lygte og UV lys

Ofte har jeg haft svært ved at finde nøglehullet, når jeg kommer hjem om aftenen, og det er mørkt. Derfor købte jeg for noget tid siden en laser pointer, som også indeholder en LED lommelygte og UV lampe. Og nu tænker du nok, hvad skal jeg med alle de ting, hvilket er meget enkelt.

Laser pointeren kan bruges, når man skal pege på noget, når det f.eks. er mørkt, og LED lommelygten skal selvfølgelig bruges, når jeg ikke kan finde nøglehullet. Det er altid rart, at man har en lommelygte på sig, man ved aldrig, hvornår man får brug for den. Sidst men ikke mindst så kan UV lampen bruges til at tjekke pengesedler eller andre ting med vandmærke, så man er sikker på, at det er den ægte vare.

Jeg indrømmer gerne, at jeg er lidt af en tekniknørd, hvilket nok er grunden til, at en laser pointer interesserer mig så meget. Den nye laser pointer er rød og har en rækkevidde på mellem 100-500meter, hvilket er mere end rigeligt til mig. Desuden har den en karabinhage, så den kan sidde i et nøglebundt, så man altid har den på sig. Selvom jeg kun skulle bruge en, så købte jeg et par ekstra, da det er en rigtig god gave til vennerne.

You may also like...