Min bedstemor skal have laserbehandling mod rynker

Jeg synes, jeg har verdens sejeste bedstemor. Hun er rimelig ung, i forhold til at hun er bedstemor og også ret ungdommelig. Det er dog ikke underligt, at hun har rynker i ansigtet, men jeg vil give hende ret i, at man ikke er sin alder, og derfor forstår jeg godt, at hun snart skal have foretaget laserbehandling mod rynker.

Hun har bestilt tid til at få laserbehandling hos en behandler inde i byen, og er selvfølgelig meget spændt på, hvordan det kommer til at forløbe, og om det gør ondt og sådan noget.

Jeg kom sådan til at tænke på, da min bedstemor fortalte mig om sine planer, om jeg selv kunne finde på sådan noget. Det tror jeg faktisk godt, jeg kunne. For hvis jeg følte mig ung og havde rynker, som jeg ikke synes passede til mig, så er det da dumt ikke at få gjort noget ved det, hvis man har pengene til det og muligheden for det.

Min bedstemor skal nok have laserbehandling af flere omgange før det får en synlig effekt. Jeg har set nogle før og efter billeder, og det ser faktisk ud til at virke ret godt.

You may also like...