LED pærer gavner mere end du tror!

Har du brugt alt for mange penge her i december? Har du svært ved at se mulige måder at spare penge på? Så få idéer her!

Det kan være svært som ung at spare penge, da der er så mange ting, som man gerne vil være en del af. Det er især underholdning, der er svær at takke nej til. Hvis vennerne spørger om du vil med i biografen eller ud og spise på restaurant, vil man ikke være den eneste, som går glip af det. Det er heller ikke sjovt at være den der kommer i skole om mandagen, hvor alle snakker om den samme fest, som man ikke havde råd til at komme med til. Det er derfor utroligt svært for unge at få det hele til at løbe rundt, da der er meget at tage højde for.

Skolen skal passes og det er derfor svært at få arbejdstiderne til at passe ind i skemaet. Det er heller ikke blevet billigt at bo ude og priserne vil kun stige med tiden. Det er derfor ikke lige til at få det hele til at passe sammen, da man bliver nødt til at arbejde for at kunne bo ude og samtidig kunne have det sjovt. De unge er dog heldige at få støtte af staten, som er et plaster på såret. Dog er lejligheder så dyre at det ofte lige dækker støtten. Det kan derfor være svært at få et overskud hver måned.

Men der findes heldigvis nogle løsninger til dig, som ikke lige er den bedste til at spare. For regningerne til din bolig vil stadig komme ind ad brevsprækken hver eneste måned og det er derfor bare at forbedre dem. Unge er især gode til at sidde foran fjernsynet og især at falde i søvn til det. Det er derfor vigtigt at du husker at slukke det inden du falder i søvn. Dog er der mange unge, som slet ikke kan sove uden at fjernsynet er kørende i baggrunden og man skal derfor huske at tilslutte ”sleep funktionen”, da fjernsynet derfor vil slukke efter det ønskede tidspunkt. Det er dog ikke det eneste man kan gøre, da man også skal huske at slukke for kontakten, når du forlader boligen. Det er de færreste, der tænker over dette, som er en skam, da det vil reducere din elregning drastisk. Så husk altid at slukke for alle kontakter, så intet står på standby.

Du skal derudover tænke over dit forbrug af vand. Det kan især være svært, hvis man skal vaske op i hånden og er vant til lange bade. Men hvis du kan forbedre dit forbrug, vil det især kunne mærkes, når de kommende regninger vil forekomme. Så hvis du er vant til at stå under bruseren i et kvarter, så prøv blot at tage et på 10 minutter. Derefter 8 minutter og så videre. Så forkort dine bade med 2 minutter hver dag, så du til sidst kun har få minutter under bruseren. Det kan lade sig gøre, da det blot handler om vilje!

Hvis du ligeledes lader meget lys stå tændt, kan du også gøre noget. For det kan være svært at slukke lyset, hvis man er vant til at det står tændt. Det kan skabe uhygge, som ingen ønsker. Mange unge lader også lyset stå tændt, når de forlader boligen. Det er for at sikre at der ikke vil komme uventede gæster, som kun er fornuftigt. Så hvis du ikke kan undvære dit lys, kan du begynde at benytte dig af LED pærer frem for almindelige. Når du først har fået skiftet alle dine pærer ud til LED, kan du hurtigt se forandringen på elregningen. Du vil nemlig få den reduceret med hele 80 %. Så det kan virkelig anbefales, da du alligevel ikke kan se forskellen! Du skal derfor ikke ændre noget drastisk andet end dit køb af pærer.

Derudover har LED pærer en længere levetid en de almindelige, som også er strategisk, hvis du gerne vil spare. LED pærer har en levetid på 44 år, hvis du tager udgangspunkt i at lampen står tændt i 3 timer i døgnet. Her har en almindelig pære en levetid på 1,5 år. Så der er en stor forskel! Du vil derfor slippe for at gå ned i en forhandler flere gange, hvis du vælger LED pærer fremover.

Benyt derfor LED pærer fremover, tag kortere bade og sluk ordentligt får stikkontakterne. Det vil medvirke, at du nu kan få plads til lidt mere sjov i hverdagen. Du vil derfor ikke gå glip af noget på længere sigt!

You may also like...