Leder efter arrangører af julefrokost events

Der er gerne mig som står for firmaets årlige julefrokost, og det er også gerne mig som står for at fejle på det område, da jeg er rigtig god til at være for sent ude. Det skal ikke ske i år, hvilket også er grunden til at jeger begyndt at lede efter arrangører af julefrokost events.

Det er dog ikke helt så let endda som jeg havde regnet med, for når de ikke rigtig er begyndt at reklamere endnu, gør det immervæk processen noget vanskeligere. Kort og godt så går det ikke forfærdelig godt med at lede efter arrangører af events.

Jeg har naturligvis fundet nogle få, men ingen af dem har være rigtige. Enten tager de slet ikke så små selskaber som vores, eller også er kvaliteten af det de tilbyder ganske enkelt ikke høj nok.Man skulle jo ellers ikke tro at en simpel julefrokost var så vanskelig at arrangere, men man skal jo lære noget nyt hver dag.

Så nu er der kun tilbage at sige: HJÆLP!

Hvis du kender en god arrangør af julefrokost events, så vil jeg blive umådelig taknemmelig. Jeg kan desværre ikke invitere dig til julefrokosten, men jeg skal gerne sende en lun frikadelle med posten.

You may also like...