Julefrokost med tema som gammeldags kostumebal med masker

Alle er til julefrokoster for tiden, og det er jeg også, men oplevede alligevel en lidt anderledes en af slagsen forleden. Min veninde havde meldt os til en julefrokost, hvor der kom en masse forskellige mennesker, men det, der gjorde den anderledes, var, at alle skulle have masker på.
Til at starte med var jeg ikke så vild med det, men det skulle vise sig at blive rigtig sjovt. Jeg fandt en rigtig fin maske, som lignede dem, man brugte til kostumebal i gamle dage, og som kun dækker øjnene. Som dagen skred frem, begyndte jeg at se frem til aftenen og til at se, hvad alle de andre havde fundet på.

Det var rigtig sjovt, for selvom jeg kendte rigtig mange til festen, så var det svært at genkende dem, fordi de havde masker på. Nogle havde valgt en, som dækkede hele hovedet og andre havde, ligesom jeg, valg en lidt mindre en, så man stadig kunne se noget af ansigtet.

Selvom jeg ikke har været til sådan en fest før, så kunne jeg sagtens forestille mig at deltage i en igen. Det var lidt spændende at se, hvem man kunne genkende, eller om de holdt sig skjult hele aftenen. Der var også præmie til den bedste maske, hvilket jeg desværre ikke vandt, men det var alligevel en rigtig god oplevelse.

You may also like...