Min fars byggefirma bliver mit en dag

Min far har haft sit eget byggefirma i mange år, og jeg har været ansat der, siden jeg blev udlært i sin tid, og jeg elsker at arbejde for min far, men selvfølgelig kan vi godt have vores kampe, men hvem har ikke det med deres chefer engang i mellem.

Jeg skal overtage min fars byggefirma en dag, og det bliver nogle rigtig svære sko at fylde, for min far har virkelig bygget det godt op, og han er virkelig en god chef, så jeg håber kun jeg kan blive halvt så god som ham en dag.

Min far siger, at jeg nok skal blive en lige så god chef so ham, og at han ikke kunne tænke sig nogle anden til at overtage hans byggefirma en dag, så det er rigtig dejligt at vide, at han har det sådan, for det gør mig rolig.

De andre, der arbejder i min fars byggefirma er blevet nogle rigtige venner igennem årene, så jeg ved, at det nok skal gå den dag, at jeg skal overtage det for min far, for de ved alle sammen, at det er planen, og de vil vise mig samme respekt som de gør min far, så det er fedt at kunne se frem til.

You may also like...