Mr mega – en online spil-portal fuld af sjov og mere end 100 spil

Mr Mega er en online spilleside, hvor der findes et væld af forskellige spil. Her får du en online spil-portal, som har et stort og varieret udvalg, så der er noget for alle. Her er spændende konkurrencer, og det er muligt både at spille med ”Fun money” og ”Real Money”.

Om man er til Casino spil, bingo, kortspil eller bare ønsker spil, hvor der er sjov og action, så finder man det hos Mr Mega. Dette er også en af grundene til, at så mange vælger Mr Mega frem for en af deres konkurrenter. De mere end 100 spil giver uendelig muligheder, så man kan altid finde et spil, der passer til humøret.

Desuden tilbydes der bonus, hvis man hverver en ven til spilleside. Bonussen kan bruges til at spille for, og udbetales når den tilmeldte ven har indsat penge første gang. Ligeledes kører der forskellige kampagner, så det er værd at holde øje med siden.

Spiller man rigtig maget tilbyder Mr Mega, at man kan blive VIP medlem, og derved opnår man bedre kampagner, specielle tilbud. Endvidere får man æren af at prøve deres nyeste spil som nogle af de første, hvilket kan være rigtig sjovt.

You may also like...