Hvor stammer muleposer egentlig fra?

Det var noget jeg rent tilfældigt kom til at tænke på, da jeg var med min niece ude for at se til hendes hest. Hvor stammer konceptet med muleposer egentlig fra? Det er jo egentlig noget mærkeligt noget, for stort set alle andre husdyr får jo bare et trug eller lignende at spise af, men hestene har åbenbart andre behov.

Så jeg besluttede mig for at undersøge sagen nærmere, for at finde ud af hvem der dog har fundet på den mærkelige idé. Men muleposer er åbenbart kommet ud af ingenting, og tilsyneladende uden nogen specifik grund. Jeg har søgt og søgt, i bøger, på nettet, og jeg ved snart ikke hvad, men bare det at finde en beskrivelse har været svært nok. Faktisk var det ikke før end at jeg fandt ud af hvad en mulepose kaldes på engelsk at jeg fandt nogen som helst.

Men trods alt dette arbejde er jeg altså ikke kommet længere, end at finde ud af hvad muleposer og hvad de bruges til, og det vidste jeg jo godt i forvejen.

Så hvis du ved noget om muleposer. Hvornår man begyndte at bruge dem og hvorfor, hvem der fandt på idéen og så videre, vil jeg sætte stor pris på en forklarende kommentar.

You may also like...