Er der andre der har brug for naturlægemidler til at løsne op for dårlig fordøjelse?

Jeg har altid haft problemer med fordøjelse, det er ikke bare med hensyn til fordøjelsen af den mad jeg spiser, men også det sidste der sker når kroppen har bearbejdet de madvarer man har spist – altså når man besøger toilettet. En ven fortalte mig om nogle naturlægemidler som kunne hjælpe mig.

Jeg har gennem tiden lært hvilke madvarer jeg skal spise mest af og hvilke jeg skal spise mindre af, men en gang i mellem tænker jeg ikke over det, især når jeg er til fest hvor der er flere retters menu eller buffet. Eksempelvis giver en stor mængde mælkeprodukter mig problemer med fordøjelse, men det er nu mest i den forkerte retning. Et overforbrug af madvarer med stivelse i, som eksempelvis kartofler, ris, pasta eller hvid brød, giver mig et behov for naturlægemidler til at sætte lidt gang i sagerne.

Det er lidt træls at have problemer med fordøjelse og have brug for naturlægemidler så ofte, man kan vel nærmest blive jaloux på mennesker som kan spise ALT og ikke mærke noget som helst påvirkning. Min kone og børn er den slags mennesker, hvilket minder mig om mit problem evigt og altid, men de er meget søde ved mig.

You may also like...