Mine forældre har fået et rigtig flot nyt tag

Jeg var inviteret over til mine forældre til lidt kaffe og kage. Jeg kunne ikke helt sætte fingeren på det, men det var som om at der var sket noget med deres hus. Jeg kunne slet ikke gætte det, så de blev nød til at fortælle mig at de havde fået nyt tag.

Ikke helt dårligt at få et nyt tag til at passe så godt ind på et hus så man godt kan se at der er sket noget, men alligevel er man lidt i tvivl.

De har endnu engang fået et rødt tegltag, og det var nok også på høje, at de fik det gamle udskiftet med et nyt tag.Især når man tænker på, at gamle tag tit og ofte isolere rigtig dårligt, og de på intet tidspunkt havde fået det renoveret.

Jeg gav dem derfor det råd at denne gang burde de nok få det renoveret løbende. Så behøvede de i hvert fald ikke tænke på et nyt tag lige forløbig.

You may also like...