Bliv sundere og gladere med Ole Henriksen

Sundhedsguruen, cremekongen og den evige optimist, Ole Henriksen, kommer til min by og holder foredrag om hvordan man bliver er sundere og gladere menneske. Min bedste veninde har snart fødselsdag, og jeg ved, hun er helt vild med manden bag cremerne.

Personligt har jeg selv ikke noget specielt forhold til Ole Henriksen, andet end, jeg synes, at hans altid gode humør smitter utroligt meget af, når man ser ham i fjernsynet.

Min venindes begejstring for ham, skyldes ikke bare, at han har en altid glad og positiv personlighed, men også, at hun er storforbruger af hans serie af Ole Henriksen cremer. Hun har faktisk næsten købt sig fattig i alle hans produkter, og hun har da også en utroligt sund hud, må jeg indrømme.

Som sagt, har min veninde snart fødselsdag, og hvad ville være mere oplagt, end at invitere hende med til hans foredrag her i byen? Jeg skynder mig i hvert fald at bestille billetter til os begge to, og er sikker på, vi begge får en skøn aften.

You may also like...