Vigtigt at opbygge immunforsvar for at ungå hoste med slim

Foto af: jeffandmandyg @ FlickrEfteråret er årstiden hvor alle får forkølelse, hoste og dårligt immunforsvar. Alle hoster, snøfter og nyser, men mange gange kan man gøre meget for at undgå at blive syg. Der findes mange naturmidler til at opbygge immunforsvar med, hvilket ofte giver en mindre forkølelse og gør hoste med slim knapt så slem.

I løbet af vinterhalvåret bliver mange syge, både med influenza, slem hoste med slim eller bare lettere forkølelsessymptomer. Det er derfor vigtigt, at man tidligt går i gang med at forberede sig fx ved at spise vitaminer, som hjælper ens krop med at opbygge immunforsvar.

Ofte kan en simpel kur med naturmedicin redde dig fra at ligge i sengen i flere dage eller fra at tage en penicillin kur. Blandt andet kan et middel som Echinaforce hjælpe med at opbygge immunforsvar, mindske slem hoste med slim eller bare lette generelle forkølelsessymptomer.

Mange naturmidler kan både tages for at opbygge immunforsvar eller hvis man allerede er blevet syg, kan de hjælpe en til hurtigt at blive rask igen. Selv en voldsom hoste med slim kan lindres med naturmidler på få dage. Dog mener ikke alle, at det har en virkning, men det skader aldrig at prøve inden man søger læge.

You may also like...