Oplev fordelen ved et typehus fra Alterna Huse

Alterna Huse har leveret kvalitetssikre huse i mere end 40 år. Som et familieejet foretagende, fokuserer de på tryghed, kvalitet og sønderjyske værdier. Med en stab af faste medarbejdere garanterer de et stort personlign engagement, når de rådgiver og senere bygger din drømmebolig.

Gør drømmen til virkelighed

Det er aldrig en nem opgave at finde rammerne til at skabe det perfekte hjem for dig og din familie. Uanset, hvilket hus, du er ude og se med en ejendomsmægler, vil du finde mangler og ting, som du ikke er tilfreds med eller falder uden for din smag. Derfor føltes processen oftere uendelig lang.

Heldigvis findes der en løsning – byg dit eget typehus. Et typehus åbner op for mange muligheder, man slet ikke vidste fandtes på boligmarkedet. Typehuse kommer i faste forme og mål, som du har mulighed for at præge med dit personlige touch. Skal du have to værelser? Tre værelser? En dobbeltvask på badeværelset? En overdækket terrasse? Alt dette er muligt med et typehus.
Har du et ønske om at bo i et vinkelhus? Længehus? H-hus eller måske et funkishus?

Uanset dit valg, kan du være sikker på en løsning, som er gennemprøvet og forbedret gennem mange opførelser gennem tiden. Så er du sikker på at få det bedste af det bedste.

Hos Alterna Huse ved de, hvor følsom og utryg en situaiton kan være, når det involverer ens hårdt optjente penge og familie. Derfor er det essentielt at finde et byggefirma, som forstår at finde de rette rammer til familien.

Alterna Huse

Alterna Huse har stået for at bygge utallige familiers fremtidige hjem i mere end 40 år. Som et familiejet foretagende, ligger passionen for nybyggeri i blodet, hvor det hver dag bliver udledt gennem rådgivning, kvalitetssikring af materialer og opførelse samt tæt kundekontakt.

Et typehus er ikke et anonymt hus med fire murstensvægge – nej, det er et hjem med sjæl og varme.

Hos Alterna Huse står de klar til at hjælpe dig videre mod dit drømmehus.

 

 

You may also like...