Pantsætning af ting – hjælp til uforudsete hændelser

Pantialt er en virksomhed, hvor man kan vælge at pantsætte sine ting, hvis der nu fx skulle ske nogle forudsete hændelser, og mangler penge lige her og nu.
Det kunne være fx at dit barn gik hen og blev syg, og du måtte tage noget orlov fra arbejde, så er det nemlig de færreste der har en opsparing klar, til at du i de værste tilfælde kan gå hjemme i 6 måneder uden fuld løn. I dette tilfælde kunne du vælge, at lave en pantsætning af motorcyklen som står ude i garagen alligevel, så du får nogle penge her og nu, uden at pantsætningen af motorcyklen bliver brugt af medarbejderne.

Pantsætning af motorcykel

Hvis du skal ud og pantsætte din motorcykel, er der en proces på 4 steps.
Det første step i processen er, at du skal lave en ansøgning, for at finde ud af hvor stor en mulig kontant udbetaling kan blive, når du pantsætter din motorcykel.
Det næste step er, at pantialt går ind og vurderer motorcykel og giver et udbetalingstilbud. Du kan forvente, at få en professionel vurdering allerede inden for  kun 48 timer.
Det 3 step i processen, er at der bliver lavet en kontrakt på pantsætning af motorcyklen, og penge bliver straks overført til din konto.
Det 4 step i processen er når du skal have din pantsatte motorcykel tilbage igen, her skal man bare betale det aftalte beløb tilbage, og man får straks udleveret sin motorcykel igen.

Pantialt har 2 afdelinger i landet, de har valgt at placere de 2 afdelinger henholdsvis i Jylland og på Sjælland.
Den første butik som er placeret på Sjælland ligger i Skovlunde på Meterbuen 15, som har åbent alle hverdage fra 10-16.
Den anden butik som er placeret i Jylland, ligger i Kolding på Slotsgade 12, og har åbent mandag og torsdag 10-16 og fredag 10-15.
Det er ikke kun motorcykler du kan vælge at pantsætte hos Pantialt, du kan kontakte Pantialt på 70 605 606 indenfor åbningstiderne, for at høre om de tager imod netop dine ting.