Leder efter firma der kan lave tøj og paraplyer med tryk

De relevante grunde er komplicerede, så dem vil jeg ikke komme ind på, men jeg leder altså efter et firma som kan lave tøj med tryk, men også paraplyer med tryk. Jeg tænker at det almindeligvis ikke vil være svær at finde frem til et sådan firma, problemet er dog at jeg ikke skal have lavet særlig mange eksemplarer, og det ændrer jo situationen betragteligt.

Selvfølgelig, hvis man er parat til at betale hvad det koster, kan man altid finde en løsning, men jeg er ikke ligefrem rig, så jeg leder altså efter et firma som kan tilbyde disse paraplyer og tøj med tryk, til en relativ billigpris.

Det gør det jo ikke lettere, hvilket naturligvis er grunden til at jeg skriver her. Så for at gentage mig selv én gang til, så handler det altså om paraplyer med tryk. Selve paraplyerne kan jeg selv skaffe, hvis det er nødvendigt og motivet der skal trykkes er også lavet. Med hensyn til tøj med tryk, kan jeg forestille mig af der opstår nogle komplikationer, i og med at der skal trykkes både på T-shirts, jakker og kasketter. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal gribe det an. Kan man eventuelt selv stryge det på, som i gamle dage? Hvor for man i givet fald lavet disse strygetryk?

You may also like...