Jeg vil have mig en parka jakke som min vinterjakke i år

I morgen skal jeg ud og købe ny vinterjakke. Jeg synes egentlig ikke, det er så sjovt at købe tøj, måske fordi jeg allerede har besluttet mig for, hvad jeg skal have, allerede inden, jeg tager ud ad døren. Og hvis jeg så ikke kan finde det, jeg vil have, ender jeg med at komme hjem uden noget som helst. Jeg ved godt, det lyder som om, jeg er lidt stædig, og helst ikke vil gå på kompromis. I morgen har jeg tænkt mig, jeg vil have en parka jakke, men jeg har dog ikke bestemt mig for, hvilket mærke, jeg vil gå efter.

Jeg har faktisk i lang tid ønsket mig en parka jakke, da jeg synes, de er rigtig fede. Sidste år ville jeg også have haft en til vinteren, men jeg fik aldrig taget mig sammen til at komme ud og købe vinterjakke sidste år. Nu har jeg altså taget mig sammen til at planlægge en dag, hvor jeg gør det, og jeg regner ikke med, det vil blive et stort problem at finde min næste jakke, da det jo er en rimelig populær form for jakke lige for tiden, har jeg lagt mærke til.

Jeg har faktisk tænkt mig, at hvis jeg nu ikke kan finde en af de parka jakker, jeg har tænkt på at købe, så vil jeg prøve at købe en online. Der findes jo rigtig mange tøjbutikker eller tøjmærker, der også har salg online. Skal jeg være helt ærlig, kan  jeg faktisk bedst lide at købe mit tøj online. Det er smart, fordi man har et langt bedre overblik over hvad en forretning har af forskellige typer tøj, og så kan man selvfølgelig bedre se, om de overhovedet har det, man leder efter, og så har jeg i øvrigt aldrig oplevet, at jeg er kommet til at bestille en forkert størrelse eller fået en forkert ordre.

Er man mere til at gå og ose eller shoppe, så er det nok lidt sjovere, at gå rundt i de fysiske butikker. Nu har jeg altså tænkt mig, at jeg vil give det en chance. Det kan jo være, at jeg er heldig at finde den helt perfekte parka jakke i en af butikkerne, og ellers må jeg ty til online shopping endnu engang. Uanset hvad, så har jeg en hel klar idé inde i hovedet omkring, hvad for en jakke, jeg kunne tænke mig.

You may also like...