Pelshuer til mænd, hvad synes I andre om det? Jeg er vist på… :)

Jeg ville høre nogle drenge eller mænd derude, hvad synes I om pelshuer til mænd?

Min kæreste har to pelshuer, sådan en med øreklapper på og det hele, og den anden er sådan en russer agtig en, og jeg er bare totalt misundelig på dem. Især den med øreklapperne.

Men jeg ved ikke, om det ser fedt ud til mænd. Jeg har faktisk set rigtig mange mænd med pelshuer, og det ser jo superfedt ud, men jeg ved ikke, om jeg er smart nok til at gå med sådan en.

Men så så jeg min storebror med en pelshue, han havde faktisk lånt sin kærestes! Så jeg gætter på , at det er helt okay, hvis han kan gå med sin kærestes, så kan jeg vel også gå med min egen, ikke? Pelshuer er også for mig altså.

Men hvad synes I derude, hvad synes I om pelshuer til mænd? Og skal det så være dem med øreklapper, hvad er fedest. Jeg har søgt på det på nettet, og jeg har fundet ud af, at der faktisk er et kæmpe stort udvalg, og de er ret billige, så hvis jeg nu fortryder, så er det ikke den store økonomiske katastrofe. Men det tror jeg nu ikke, jeg gør, jeg skal bare lige høre, hvad andre tænker…

You may also like...