Pigmentforandringer på brystet helt ud af den blå luft

Jeg skriver her på bloggen for at høre, om der er nogen af jer derude, der ved noget om pigmentforandringer, der pludselig er opstået. Sådan helt ud af den blå luft er de bare kommet.

Første gang jeg så mine pigmentforandringer var nytårsaftensdag, da jeg skulle i bad og gøre mig klar til den store aften. Min kæreste og jeg skulle selv holde fest for 10 mennesker, så jeg skulle jo være i topform som værtinde.

I badet opdager jeg så, at jeg har nogle pletter lige over brystet, altså på den nederste del af selve brystkassen. Det er egentlig en masse små pletter, men sammen udgår de en plamage, der til forveksling ligner pigmentforandringer. Tror jeg! For jeg er ikke helt sikker på, hvad pigmentforandringer er for noget egentlig. Plamagen er på størrelse med en femmer eller sådan noget. Er det mon farligt, skal jeg gå til lægen med det? Eller er det helt normalt, og så griner de måske bare af mig. Det er et underligt tidspunkt, jeg hår fået dem på, jeg troede, den slags kun kom om sommeren. Og de er seriøst kommet ud af den blå luft, jeg ville have set dem, hvis de havde siddet der længe. Er det mon pigmentforandringer, og skal jeg bekymre mig? Jeg er ellers ingen skønhedspletter, kun ganske få.

You may also like...