Pladebearbejdning og CNC fræsning af køkkener på mit arbejde

Når du laver nyt køkken skal du altid huske 2 ting: Alle overflader skal have en gang pladebearbejdning, og de skarpe kanter skal have en CNC fræsning. Jeg er ansat hos en af Danmarks største køkkenproducenter, og min ekspertise ligger i selv bearbejdelsen af den træ der bliver brugt til at lave køkkenerne med.

I den indledende fase er det mere grov arbejde, der skal udføres, men når træet kommer over til min afdeling, så skal vi i gang med pladebearbejdning og klargøre pladerne til maling of overfladebehandling. Pladerne skal også gennem CNC fræsning, hvis de skal bruges til bordplader. Alle skarpe kanter skal gives bløde kanter og i 50% af tilfældene også have en runding på, hvilket jo de fleste gerne vil have i deres køkken.

Selvom der er sket visse trendskift over de sidste mange år er det overraskende hvor lidt pladebearbejdningen har ændret sig. CNC fræsning har ændret sig med trendsene, netop fordi former og linjer ændrer sig med tiden, i en hvilken som helst kultur. Jeg ville personligt ikke eje 10 gram fra et 70’er køkken, især ikke farverne. Nå, nu har jeg vist fortalt jer nok om dette. Jeg tror jeg vil gå ind og putte mine børn og selv gå i seng.

You may also like...