Kan man sige til en, at han har brug for plastikoperationer?

Hej, jeg skriver her for at se, om jeg kan få en debat i gang, om man kan sige til sin elskede, at man måske synes, han eller hun trænger til en lillebitte fedtsugning? Eller hvordan ville du sige til ham eller hende, at plastikoperationer måske ville være en idé?

Selv er jeg ikke lille, jeg er ret veltrænet, men har også lidt ekstra på maven. Så vi er begge lidt bamsede mænd at se på, men han er begyndt at få sådan lidt mandepatter… Jeg tror, nogle plastikoperationer ville gøre underværker.

Måske skal vi gøre det til noget, vi gør sammen, eller føler han sig måske lidt trådt på. For jeg er som sagt heller ikke den mindste kanin i skoven, så jeg ville sikkert også kunne have godt af plastikoperationer, mit ekstra fedt sidder ligesom bare lidt pænere på mig, synes jeg.

Men hvad siger I derude, er jeg en hykler, når jeg egentlig kun synes, det er min kæreste, der trænger til plastikoperationer. Jeg skal nok gå med, hvis I synes det, måske skal jeg researche lidt på nettet først for at se, hvad det egentlig indebærer. Jeg vil virkelig ikke støde ham, og hvis ikke det fremgår, så synes jeg, han er den lækreste mand i verden, jeg elsker ham, og jeg tænder på ham stadig. Og vil altid gøre det!

 

You may also like...