Min næste bil skal helt sikkert finansieres gennem privatleasing

Nu har jeg undersøgt lidt, hvad privatleasing af en bil koster hos de forskellige selskaber og jeg er efterhånden ret overbevist om, at det bliver løsningen, når jeg skal have finansieret min næste bil.

Jeg har kigget lidt på fordele og ulemper ved privatleasing og efter mange overvejelser, må jeg nok erkende, at fordelene vejer tungest for mit vedkommende. Det bliver det nemmeste i den sidste ende. Jeg er ikke særlig skarp til det med biler, så det med at der følger en serviceaftale med i en leasingkontrakt, er nok det, som har fået mig til at tage en beslutning om, at privatleasing er den bedste løsning. Rent økonomisk tror jeg også bedre, at det kan betale sig for mig. I stedet for at låne penge til en bil, betaler jeg bare det værditab der er på bilen, i den periode som jeg leaser den.

Så nu skal jeg i princippet bare have fundet den rigtige bank, som tilbyder privatleasing. Jeg skal selvfølgelig også have fundet den rigtige bil, det er nok det som bliver allersjovest. Selv om at jeg ikke har nogen forstand på biler, så kan jeg jo godt lide at køre i dem, og jeg har da også en mening om, hvad jeg synes der er en pæn bil og hvad jeg ikke kan lide.

You may also like...