Nu har jeg endelig også fået øjnene op for Pukka te

Jeg har langt om længe fået øjnene op for et mærke inden for teproducenter, der hedder Pukka te. Jeg stødte på det ved en tilfældighed, da min mor havde bedt mig om at købe nogle cremer til hende, som man kun kunne få i den lokale helseforretning, og dér så jeg teen på en af hylderne i forretningen, og købte to pakker.

Efterfølgende har jeg, af ren nysgerrighed, læst lidt om Pukka te på deres hjemmeside, hvor jeg fandt ud af, de laver meget mere end forskellige former for te, men faktisk også står for en del andre helseprodukter. Det virker generelt som et rigtig godt mærke, som jeg gerne vil købe nogle flere produkter hos. Blandt andet havde de aloe vera olie, som jeg kan huske vi drak i mit barndomshjem for godt og vel ti år siden, da det var populært. Hvorfor vi stoppede, ved jeg ikke, for det er garanteret stadig sundt.

Historien bag Pukka te er også interessant. Jeg læste mig frem til, at det er et amerikansk firma, og navnet på denne serie af helseprodukter, har de fået fra hindi, hvor pukka betyder ægte og original, hvilket passer godt på de produkter, som dette firma producerer.

You may also like...