Min kone ønsker sig silikone bageforme – hvor finder jeg dem henne?

Min kone siger, hun ønsker sig sådan nogle specielle silikone bageforme, som skulle være meget nemmere at bruge end de almindelige hårde nogle. Jeg har tænkt på, at jeg vil overraske hende ved at købe nogle til hende i gave, men jeg ved ikke, hvorhenne, jeg finder sådan nogle. Vi går og kigger efter dem, hver gang, vi er ude at handle, så jeg håber meget, jeg finder nogle før hende, så jeg kan overraske hende.

Jeg er ikke helt klar over, hvad der er så fedt ved disse andre former, fremfor de almindelige, hun har i køkkenet nu, men jeg har heller ikke så meget forstand på bagning, så jeg tror, jeg stoler på, at hun har ret, når hun siger at der findes noget bedre.

Jeg sidder lige nu, mens jeg skriver, og kigger lidt rundt på nettet. En af mine kolleger, har sagt, der findes en masse web shops, der sikkert også sælger silikone bageforme.

Men jeg skal være sikker på, at det er de rigtige silikone bageforme, jeg bestiller, for min kone talte om et bestemt mærke. Jeg må lige høre hende, så jeg er sikker på, jeg finder de rigtige til hende.

You may also like...