Jeg kan få utroligt billig webhosting, hvis jeg skifter udbyder!

Jeg har lige set et rigtig godt tilbud på en billig webhosting, og jeg overvejer nu, om jeg skal skifte… det vil sige, det vil jeg selvfølgelig gerne, da jeg faktisk kan komme til at spare rigtig mange penge på længere sigt, i forhold til den udbyder, jeg er kunde hos nu, men jeg ved ikke, hvordan det foregår med opsigelse af nuværende abonnement og sådan noget.

Det burde jo være ligetil at skifte udbyder, men der er lige nogle bestemte ting, jeg skal have tjekket, inden jeg springer på dette gode tilbud, jeg har fundet.

Jeg skal jo også have mit domæne med, når jeg skifter fra dyr til billig webhosting. Mit domæne fik jeg med gratis fra min kommende tidligere udbyder. Inden jeg skifter, skal jeg selvfølgelig også lige være sikker på, at jeg får det samme, som jeg betaler for nu.

Men jeg har trods alt hørt rigtig mange gode ting om denne udbyder, så jeg skal vist bare have undersøgt det hele, inden jeg skifter udbyder og kan melde mig til som kunde hos det firma, der tilbyder rigtig billig webhosting.

You may also like...