Jeg har fået øjnene op for smykker til mænd

Jeg var ude og shoppe med min storesøster i weekenden, og som altid insisterede hun på, at vi skulle se på smykker. Til min store overraskelse var der en afdeling med smykker til mænd, og endnu mere overraskende så synes jeg det var vildt spændende.

Så for første gang i mit liv måtte min søster hiver mig væk fra en smykkeafdeling. Det plejer altid at være omvendt! Og det var nu meget sjovt at hun prøvede hvordan det er. Min far slog sig i hvert fald på låret af grin da han hørte at jeg skulle hives væk fra afdelingen med smykker til mænd.

Desværre hev hun mig væk før jeg nåede at købe noget, så når det bliver weekend næste gang skal jeg helt sikkert ud og kigge nærmere på smykker til mænd. Jeg tror at der skal investeres i et læderarmbånd og måske en halskæde.

Det er jo endelig ved at være forår, og så kan man endelig vise bare lidt bar hud. Vinteren er ikke ligefrem høj sæsonen for smykker til mænd, så det var helt perfekt timing at jeg er blevet interesseret i det.

You may also like...