Min datter elsker tøj fra Soft Gallery og Gro børnetøj

Jeg er kommet i lidt af et dilemma. Jeg har en datter på fem år, som i en meget tidlig alder, er begyndt at gå op i, hvad hun har på af tøj. Hun vil kun gå i tøj fra Soft Gallery og Gro børnetøj. Jeg tror, det er fordi hun blev så glad for det tøj, min mor havde med til hende, sidst hun besøgte os, men desværre så ligger der ikke nogen forretning i nærheden af os, der sælger disse mærker.

Heldigvis har jeg fundet en web shop, som sælger både Gro børnetøj og Soft Gallery børnetøj, som jeg snart vil bestille fra. Det er heldigt fordi min datter vokser med lynets hast lige for tiden, og hvis hun kun vil gå i lige netop dette tøj, så kan det jo godt gå hen og blive et problem.

Skal jeg være helt ærlig, er jeg faktisk rigtig glad for, at det er lige netop disse to mærker, hun har kastet sin kærlighed over. Både Soft Gallery og Gro børnetøj er nemlig økologisk fremstillet tøj til børn, og det skal man bestemt være glad for. Jeg håber også, at hun med tiden lærer, hvad det vil sige at vælge økologisk, og man må da sige, at hun allerede har rigtig godt styr på det med hensyn til tøjet.

You may also like...