Hvad er solfilm nu for en størrelse?

Jeg har igennem det meste af mit liv aldrig vidst hvad solfilm nu var for en størrelse, og hvad det nu skulle gøre godt for. Jeg troede udelukkende at det var for folk der synes det gjorde deres bil flottere.

Jeg er dog blevet lidt klogere efter at en af mine venner har fået solfilm monteret på sin bil. Han siger at det sørger for at bilen bliver mindre opvarmet og det er jo en god ting hvis man har børn, og især hunde da de jo ikke kan smide pelsen når det bliver for varmt.

Jeg kunne i hvert fald sagtens forstille mig at få monteret solfilm på min bil hvis jeg havde en hund. De har det hårdt nok om sommeren og jeg kan kun forstille mig hvor modbydeligt det må være at sidde på bagsædet af en bil en varm sommerdag mens familien er ude og handle.

Min ven fortalte derudover at man skulle undgå at montere solfilm selv da det måske godt kunne virke nemt at montere men det var nemt at lave en lille fejl som rigtig nemt endte med at være mere eller mindre umulig at rette op på. Så hvis jeg engang får det monteret så får jeg en professionel til det.

You may also like...