Tandbehandling i narkose – Lyder godt men…

Jeg skal have foretaget en større tandbehandling som jeg ikke rigtig kan komme udenom, og da jeg er sindssyg tandlægeskræk, er det naturligvis et problem. Derfor overvejer jeg nu tandbehandling i narkose, hvilket tandlægen i øvrigt synes er helt i orden. Men jeg er jo ikke født i går. Jeg ved godt at det ikke er nogen lille ting at blive lagt i narkose. På hospitalet vil der oftest være flere end en, som kun holder styr på narkosen, og er parat, hvis der skulle ske noget uforudset.

Sådan tror jeg imidlertid ikke at det foregår hos tandlægen. Dels er faciliteterne mindre rummelige, så der er ganske enkelt ikke plads til så mange mennesker eller udstyr, og dels så tror jeg at det er de færreste tandlæger som kan tilbyde faciliteter til opvågning og den slags. Nu er det jo heller ikke fordi at jeg ikke tror at tandlægen kun vil mig det bedste, men jeg er stadig ikke helt tryk, så derfor vil jeg egentlig gerne vide noget mere om tandbehandling i narkose.

Men hvor finder man den information? Jeg har søgt og søgt, men lige meget har det hjulpet. Når man søger på tandbehandling i narkose, får man ganske rigtig rigeligt med resultater, men de er alle tandlæger som tilbyder behandling i narkose. Så hvis du har prøvet det, lad mig det endeligt vide.

You may also like...