Jeg fik hvide tænder igen hos en tandlæge i Hellerup

For mig at se er smilet noget af det, folk først ligger mærke til ved et ansigt. Et smil betyder rigtig meget for ens udtryk. Glæde og latter er jo opmuntrende, og alt dette symboliseres ved et smil. Derfor var jeg meget ked af at opleve nogle måneder tilbage, at mine tænder begyndte at blive lidt gullige i det. Jeg børstede og børstede alt, hvad jeg kunne, men lige meget hjalp det. Jeg skal gerne indrømme, at jeg nok er lidt sart med sådan noget, og det hjalp helt sikkert ikke, at jeg var festryger dengang. Det vigtigste for mig var dog, at igen kunne få hvide tænder, så jeg ikke skulle føle, at mit smil ikke var pænt.

I første omgang tænkte jeg ikke på at gå til min lokale tandlæge i Hellerup. Jeg havde hørt en del om sådan nogle produkter man kunne bruge til selv at blege sine tænder hvide. Det var og er en lidt billigere løsning, og jeg vil ikke sige at pengene regner ned over mig, så jeg var faktisk ret tæt på at ty til denne metode. Efter at have snakket med nogle andre omkring det kom jeg dog på andre tanker.
Jeg fandt ud af, at billig tandblegning ved egen hjælp godt kan lade sig gøre, men at det ikke altid virker lige godt, og at man godt kan komme ud for bivirkninger. Desuden skal man være meget forsigtig, og det drejer sig om flere ugers forløb. Jeg var ikke så meget i humør til at rende rundt med et eller andet halvgiftigt på mine tænder bare for at få dem hvide igen, så jeg opsøgte til sidst min tandlæge i Hellerup.

Jeg havde faktisk troet, at en typisk Hellerup tandlæge som den jeg plejer at gå til, ville tage rigtig mange penge for at lave en tandblegning. Jeg fandt dog ud af, at jeg kunne få hvide tænder igen, og at han godt kunne lave det til et nogenlunde rimeligt beløb i forhold til resultat og service.

Jeg var stadig nødt til at spare lidt sammen, men efterfølgende har jeg overhovedet ikke fortrudt det. Behandlingen var mere eller mindre smertefri, og jeg har nu de fineste hvide tænder. Tak til min tandlæge i Hellerup, det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har været dernede!

You may also like...