Det er ikke altid ens egen skyld, at man behøver tandimplantater

Jeg har vist aldrig været velsignet med særlig robuste tænder. Lige siden jeg var lille, har jeg haft problemer med tandsættet. Jeg mistede faktisk nogle tænder, fordi der var gået så meget infektion er nerven, at de skulle uden. Og dengang var der ikke noget, der hed tandimplantater.

Jeg fik meget skældud over mine dårlige tænder som barn, men det har senere vist sig, at jeg bare er forfordelt med svage tænder, der nemt kommer i problemer. I dag er det et mindre problem med svage tænder, for man kan jo gøre så meget. Mangler man nogle, kan man for eksempel få tandimplantater.

Jeg har allerede fået to tandimplantater, og jeg har været så utrolig glad for dem. Jeg har gennem hele min ungdom manglet kindtænder i undermunden, som blev taget ud, da jeg var helt lille og næsten lige havde fået dem.

Det er så synd, når nogle børn har dårligere tænder end andre, så tror de jo, at de er dårligere til at passe på deres tænder, eller det tror deres forældre måske. Men sådan behøver det slet ikke være, der er bare nogle der har nogle medfødte problemer, ligesom nogle har dårlig ryg og andre ikke har, nogle har allergi eller akne og så videre. Man må hellere acceptere sine mangler og komme videre, det har jeg gjort med mine tandimplantater. Så inden du skælder ud over tandbørstningen, så få dit barns tænder undersøgt.

You may also like...