Tøj med tryk har altid været min favorit

Jeg elsker tøj med tryk, og jeg kan virkelig ikke få nok. Stort set alt mit tøj er med tryk, og det var det også, inden det blev moderne. Nu er det som sagt blevet moderne, og alle går derfor med det, hvilket jo er forståeligt nok, da det ser vildt fedt ud.

Jeg har altid været sådan en person, der har gået i det tøj, som passede mig, og ikke det som var populært. Jeg har altid valgt tøj, som jeg kunne lide, og jeg synes, at det er ærgerligt, at nogle mennesker kun går i det tøj, som er populært.

Jeg faldt meget tidligt af min alder helt pladask for tøj med tryk, da jeg virkelig synes, at det er en god måde at udtrykke sig på. Normalt udtrykker man sig jo med den type tøj, man har på, og de farver og så videre man vælger, men nu kan man også udtrykke sig ved hjælp af tøj med tryk, hvilket jeg er helt vild med.

Derudover så får man også en del opmærksomhed, hvilket er en anden ting, som jeg elsker. Tøj med tryk er en rigtig god måde at komme i kontakt med nye mennesker på, da man for eksempel ofte bliver spurgt om, hvad det er, der står på ens trøje.

Nu hvor tøj med tryk er blevet populært, kan jeg godt fornemme, at jeg får lidt mindre opmærksomhed, hvilket jo er forståeligt nok. Jeg forstår også godt, hvorfor det er populært og undrer mig faktisk over, hvorfor det ikke er sket noget før.

Jeg må nok hellere vænne mig til at få mindre opmærksomhed, men det er jo heller ikke det, der er afgørende for, hvilket tøj jeg går i. Jeg hviler i mig selv, og jeg lader ikke mit tøj definere mig.

You may also like...