Trådløs sender – Trådløs kan jo betyde mange ting

Jeg har, som så mange gange før, fundet hvad der ligner et godt tilbud. Der er tale om en trådløs sender og modtager. Det er jo for længst gået op for mig at trådløs er fremtiden, men trådløs kan jo være mange ting, så jeg er altså ikke helt sikker på om det her er tale om wifi, radio, og i givet fald hvilket frekvensområde, hvilke interfaces der er tale om, og så videre.

Sagen er den at jeg har et lille væddemål med min bror, om hvad mit kat foretager sig om natten. Personligt er jeg jo overbevist om, at når den ikke sover, så tuller den bare lidt rundt i huset, mens min bror nærmest mener at den tager på udflugt til de fjerneste egne, uden mit vidende. Jeg tænkte derfor at det kunne være et sjovt lille projekt at smække noget udstyr i halsbåndet, så jeg ved hvad der sker. Jeg har udstyret, men er nød til at streame informationerne, og derfor tænkte jeg at sådan en trådløs sender og modtager måske kunne være interessante.

Jeg ved godt at der er simplere måder at gøre det på, men de er for det først ikke helt så sjove, og for det andet, heller ikke helt så billige. Så jeg vil altså bare gerne vide om sådan en trådløs sender og modtager kan bruges til formålet.

You may also like...