Tryk på T-shirts – Jo det kan sagtens lade sig gøre

Jeg troede jo eller at jeg fandt mig selv i lidt af en kattepine, da jeg fik til opgave at skaffe T-shirts med tryk til fritteren. Jeg er altid frisk på at gøre en ekstra indsats, men at stå og lave strygetryk på så mange T-shirts, det synes jeg alligevel er at gå for vidt.

Men det skulle vise sig at jeg slet ikke var så meget på den som jeg troede, for som jeg fandt ud af, så findes der faktisk firmaer som lever af at lave tryk på T-shirts og den slags, og jeg skal love for at det har været et stor hjælp.

Og det handler jo ikke bare om at tryk på T-shirts er tidskrævende hvis man skal gøre det selv, men også om kvalitet. For alle som har prøve at lave strygetryk, som jeg antager er den eneste type tryk som man selv kan lave, ved at det ikke holder i længden. Efter at man har lavet tryk på T-shirts og de har været til vask et par gange, så holder det ikke længere. Men sådan er det jo ikke hvis man får lavet det ude i byen, så er kvaliteten pludselig en halt anden.

You may also like...