Hvor får man lavet tryk på USB nøgler og keyhangers?

Ja kort og godt, hvor får man lavet tryk på USB nøgler og keyhangers? Jeg står nemlig og har brug for netop dette, i forbindelse med en større reklamekampagne jeg er i gang med at planlægge.

Det er i virkeligheden ganske simpelt. Tryk på USB nøgler skal bare være firmalogoet, og tryk på keyhanger skal ligeledes være firmaets logo plus motto. Jeg tænker at det vel ikke kan være så svært. Jeg har da selv de første 10 keyhanger liggende hjemme i skuffen med forskelligt tryk, og jeg har ligeledes også set tryk på USB nøgler adskillige gange, og så er det jo let at forstå min forvirring, når jeg nu fortæller, at jeg ikke har været i stand til at finde frem til et firma som er opgaven værdig.

Situationen er jo i virkeligheden lidt kritisk, hvor hvis jeg ikke får løst opgaven, betyder det jo at jeg ikke er opgaven værdig, og hvis jeg ikke er opgaven værdig, så er der jo også en overhængende fare for en fyreseddel. Så for at gentage mig selv en gang til, hvor får jeg lavet tryk på USB nøgler og keyhangers?

Jeg håber virkelig at der er nogen som kan hjælpe mig.

You may also like...