Vi skal ud og kigge på nyt badeværelse i weekenden

Min mand og jeg har snakket om, at vi gerne vil have et nyt badeværelse, så vi er begyndt at kigge i forskellige blade, forretninger og på hjemmesider, om der er noget, vi kan blive enige om, at vi godt kunne tænke os. Jeg synes personligt, at det bad, vi har nu, er ved at være ret gammeldags, og det ville ikke gøre noget, at vi fik det skiftet ud hurtigst muligt.

Vi har to badeværelser og det er kun det ene bad, vi har snakket om at få skiftet ud. Det er nemlig ikke mere end fem år siden, vi fik det andet skiftet ud, og det har siden da faktisk kun været det, vi har brugt. Før det, kunne vi sagtens bruge begge bade.

Jeg glæder mig til at vi finder et nyt badeværelse, som vi kan blive enige om at vi godt kan lide. Vi har heldigvis nogenlunde samme smag, tror jeg da, så det burde altså ikke være noget problem. Vi har aftalt, at vi skal ud og kigge på badeværelser her i næste weekend, og der skulle vi gerne have besluttet os.

Min mand er også allerede begyndt at lede efter håndværkere, der skal lægge nyt badeværelse for os.

You may also like...