Tør jeg få en voksbehandling af en kvinde, jeg er lidt urolig…

Er der ikke please nogle drenge derude, der har prøvet at få en voksbehandling? Jeg vil gerne lige have lidt info, men jeg ved ikke, hvor jeg skal spørge.

Det drejer sig om, at jeg gerne vil have en voksbehandling af mine ædlere dele. Slet ikke det hele, men jeg vil gerne have taget, så ikke det ser alt for urskovsagtigt ud. Det er bare fedt, når man er sammen med en pige, at man ser trimmet ud. Jeg har aldrig fået en voksbehandling før, jeg plejer at ordne det med trimmeren. Men så er problemet bare, hvis nu man får uventet besøg, så kan det nemt kradse lidt, hvis ikke man lige fik ordnet sig den dag.

Sådan noget sker vel ikke med en voksbehandling, der holder det jo meget længere, og det, der kommer ud, er ikke stride stubbe, som det jeg har lige nu. Men hvad gør man til selv behandlingen? Jeg tør altså ikke at prøve selv. Kan man godt holde til at der er nogen der roder rundt dernede?? Og mon man kan få mænd til at gøre det? Jeg har intet imod, at en kvinde gør det, jeg er bare bange for, at det bliver lidt pinligt, hvis nu hun strejfer et eller andet og noget så sker, I ved! Ligger man bare helt nøgen eller hvad, ved nogen noget? Tak, fra Mr. Hairy 🙂

You may also like...