Vores første stævnemøde foregik i matchende camouflage bukser

Jeg sad her forleden og tænkte over den sommer, hvor jeg mødte min kæreste. Det var til Rockshow i 2002 i Valby, og jeg kan så tydeligt huske , at jeg havde mine camouflage bukser på.

Han havde nemlig også camouflage bukser på, og vi havde begge en lysegul bluse på. Min var godt nok en top eller undertrøje, hans var en almindelig t-shirt.

Vi kom til at stå i køen efter øl sammen, og vi stod og lurede lidt på hinanden. Vores tæpper lå ikke så langt fra hinanden, så vi havde holdt lidt øje med hinanden hele dagen. Og der stod vi så i vores lysegule bluser og camouflage bukser.

Efter at have stået i køen lidt faldt vi i snak, fordi det var uundgåeligt at grine ad vores matchende outfits. Vi blev enige om, at vi begge to havde super god tøjsmag, selvom vores camouflage bukser var ens, var de dog herre- og damemodel. Jeg blev så helt nostalgisk forleden, fordi jeg googlede efter armytøj til vores lille søn og så, at camouflagebukser og camouflagetøj i det hele taget er moderne igen. Måske vi skulle finde vores gamle par frem og føle os unge igen, som dengang vi mødte hinanden til koncerten…

You may also like...