Min yndlings army shirt skal nu erstattes

Da jeg var i USA for to år siden gik min kone og jeg helt amok med at shoppe. Vi fik købt en masse ting som vi stadigvæk bruger den dag i dag. En af de ting som jeg blev gladest for var en army shirt som jeg har slidt helt op nu. Jeg har været så glad for den at jeg fik min kone til at lappe de første huller, der kom i den. Nu har jeg opgivet at fikse den, og leder efter en anden shirt, som kan erstatte den.

Jeg har ledt efter nogle army shops, men det har ikke været nemt. Der findes faktisk slet ikke nogle ordentlige army butikker i Danmark. Dog har jeg formået at finde en rigtig fer army webshop – jeg tror endda at jeg har fundet en army shirt, som jeg vil blive glad for!

Jeg har allerede bestilt 3 forskellige army shirts, og hvis de lever op til, hvad de lover på siden om kvaliteten, tror jeg at jeg har fundet min nye yndlings army shirt.

De har desuden også en masse andre fede ting, som jakker og bukser. Jeg kommer med sikkerhed til at shoppe rigtig meget derfra.

You may also like...